Wij staan op de tuindagen van Beervelde op 10, 11, 12 mei
Daardoor is onze showroom gesloten

Mediteren in hangmat

Helemaal zen in je hangmat

Mediteren is hip en kan bijna overal. Velen kiezen ervoor om dit te doen op een matje binnenhuis. De rust opzoeken in jezelf kan ook gewoon in een hangmat! Hier een aantal tips zodat je weet waar je rekening mee moet houden als je wil mediteren in je eigen hangmat:

1. Denk na over de plek

Als je binnen wil mediteren, zorg dan voor een rustig plekje waar je niet gestoord wordt. Als je je hangmat buiten ophangt, hou dan rekening met de zon en de schaduw. Niks is vervelender dan tijdens je meditatie moeten stoppen omdat je de hangmat moet verhuizen naar een plek in de schaduw.

Binnen hangmat

2. Kies voor een spreidstok

Een hangmat met spreidstok is goed omdat deze stabiel is. Dat maakt het makkelijker om in en uit te stappen. Bovendien houdt hij het doek van je hangmat steeds open. De Miami hangmat van b-lazy heeft zelfs een extra lange stok, waardoor je nóg comfortabeler ligt.

3. Wil je alleen mediteren of samen?

Er is niets mis mee om in je eentje te mediteren. Er zal tal van eenpersoonshangmatten beschikbaar, in alle vormen en kleuren. Geniet je toch liever van wat extra gezelschap dan zijn de ruimere hangmatten voor 2 personen vast iets voor jou. Lijkt een groepssessie meer op jouw tempo, ontdek de Hangout Hot Spot, de ultieme hangmat om samen te genieten.

tweepersoonshangmat

Vorig artikel Blaas iedereen omver met een OFYR barbecue
Blaas iedereen omver met een OFYR barbecue
Volgend artikel B-Lazy in jouw achtertuin met een terrasverwarmer
Terrasverwarmer

Welkom bij B-lazy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief & ontvang 5% korting op je eerste bestelling (niet op saunabarrels en hottubs)

Claim je korting